Citesc in toate numerele Cosmopolitan despre “tipul care se poarta”, colegele mele flirteaza numai cu o anumita categorie de barbati (vezi “Radu” intr-un episod anterior si voi vorbi in viitor si despre “Tavi”), incat ma amuza sa imi vad colegii, sa vad multi barbati “mulandu-se” pe capriciile modei, inventate de pe o zi pe alta.

Barbatul care “se poarta”

  • acceseaza site-uri precum www.asylum.com sau www.deadspin.com (considerate website-uri cool);
  •  citeste John Grisham sau Boris Akunin (si bineinteles si-a cumparat ultimul roman al acestuia in mare voga acum, “Leviatan”-roman politist care-i “injecteaza” gramajul de mister de care are nevoie);
  • asculta rock, se duce la festivaluri de genul B’ESTFEST si in felul acesta isi aminteste de o perioada rebela prin care se presupune ca a trecut candva prin facultate (o perioada rebela e deci obligatorie- remember the bad boys ?);
  • poarta accesorii haioase iar tipele la moda se presupune ca trebuie sa le cumpere astfel de accesorii pentru petrcerile intre prieteni (vezi www.fungift.com) – asta presupunand ca este la moda acum ca cei doi parteneri sa se vada mai rar, sa isi desfasoare doar de o data-doua ori pe saptamana activitati impreuna, iar in restul timpului partenera “isi face de cap” cu fetele si partenerul pleaca in “barcante“. Ce sunt acestea? vacante exclusiv pentru barbati, de tip aventura (:D ), cu safari si scufundari exotice (;) ).
  • urmareste seria “Cei patru fantastici” – asigur cititorul ca stiu “tipi cool” care nu concep o seara fara cate un episod.
  • barbatii cu o fizionomie de “papusa” (gen Jude Law) nu mai sunt “hot”, ci barbatii cu trasaturi mai dure, cu maxilare accentuate (Brad Pitt e din nou la moda, dupa ce a fost renegat cativa ani).
  • e fan stand-up comedy in locul teatrului & filmului.

Bineineles, Radu ar pierde cateva puncte aici, datorita “aspectului de Orlando Bloom”, insa Tavi ar fi noul castigator.El este un “al doilea Colin Farrell”, in viziunea vanatoarelor de glamour.

E o zi frumoasa de aprilie. Si as vrea sa “incalc” tiparele modei si sa imi petrec timpul alaturi de un barbat cu trasaturi fine, care imparte berea Heinneken cu mine, pleaca in calatorii alaturi de mine, urmareste cu mine Sex and the City in timp ce ma tine in brate, ma asculta sporovaind, asculta rock in functie de starea sufleteasca si imi spune “te iubesc” de multe ori pe zi. Iar in aceasta zi calda de primavara ma felicit caci nu sunt o “croitoreasa” la fel de buna la barbati precum fetele “Cosmo” si prefer sa imi iubesc barbatul (perfect pentru mine- ceea ce e mai important decat sa fie perfect pentru segmentul de cititoare Cosmo) mai mult decat iubesc moda de moment.

Si pentru ca il ador (:P )si pe Moby…

Moby – Dream about me

Advertisements