El a spus ca o duce sa vada stelele.

Ea a spus ca nu conteaza unde merg impreuna atata vreme cat isi impart clipele.

Azi a tras-o de mana printre flori si picturi in ulei, printre lumini, arome si sarutari dulci si i-a oglindit chipul in apa lacului, pe suprafata caruia se jucau ratele salbatice.

Ea a simtit ca se indragosteste mai mult de sculptura trupului lor unit in armonia feerica a legaturii magice dintre ei.

El i-a spus ca ii place sa o vada marindu-si ochii de curiozitate, ca un copil nazdravan in Ajunul Craciunului.

Ea i-a cantat colinde pe drumul catre metrou.

Ei au vazut un barbat in genunchi cerandu-si iubita de sotie in poienita cu viorele mov. Mirosea a basm.

El a tinut-o in brate atunci cand durerea ii inclestase pantecul colorandu-i venele intr-un rosu inchegat cu vise ce se intorceau ca un bumerang, fara a-si gasi plasa de fluturi.

Nu v-am zis ca ei ii place sa fie prinsa?

Nu, ea nu e un fluture atata vreme catii prinde pe cei mai colorati cu ace invizibile, tintuindu-i in catifeaua roasa a sufletului.

Ea e doar cea a carei ochi ii atrage, ii coloreaza, ii mangaie si ii hipnotizeaza cu o cruzime perfida.Nu ti-ai da seama de asta, pentru ca e doar o copila pierduta pe gheata, purtand niste patine uzate, ce nu mai aluneca. Crede ca e vremea sa le schimbe. Crede ca povestile nemuritoare pe care el i le citeste in fiecare noapte sarutandu-i pleoapele fierbinti sunt de fapt fluturii pe care ea ii atinge ca prin vis. Nu, asta nu e o poveste despre schimbare si evolutie spirituala. E doar un fir e borangic ce a iesit din trupul lor sculptat intr-o dupa amiaza de august, la apus, cersind dragostea si venerand aripile ingeresti ce ii ajuta sa zboare…dar numai impreuna.

El i-a spus ca e frumoasa.

Ea l-a sarutat absorbindu-i cuvintele ca pe un nectar dulce.

El e langa ea si ea e langa el.

el – ea – ea – el…

Ador timpul petrecut impreuna in fiecare zi dupa munca…E aerul meu.

Advertisements